zondag 3 juli 2011

Zita weer thuis

Na 2 weken logeren hebben wij afgelopen donderdag Zita weer opgehaald bij de parents. Zita en Bouli hebben het heerlijk samen gehad maar ze moest nu echt weer naar huis (ja het dagelijkse schaaltje melk kan ze hier wel vergeten)

Zita hebben we een rust dagje gegund en besloten zaterdag een lekkere wandeling te maken met Takkie en haar baasjes op het Leesten. Bij aankomst bleek er die dag net een Beagle wandeling te zijn en na de laatste wandeling hadden we juist besloten dat Zita daar niet meer aan mee deed. Ze heeft er geen lol in en ondanks dat ze los loopt heeft ze dan maar 1 doel mij zoeken... ipv met de meute mee rennen achter een konijn aan!

Na even wachten kwam ook Takkie met haar vrouwtjes, even de paraplu's uit de kofferbak getoverd te hebben, hebben de honden lekker door het bos kunnen rennen, de kuil op en neer rennen en uiteindelijk zijn de vrouwtjes maar chocomelk gaan drinken en de hondjes hebben lekker in een handdoek zitten opdrogen... waarna ze allebei weer de auto in gingen naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten