vrijdag 25 november 2011

Zita ontmoet Doeska


Mijn collega Irene heeft sinds een aantal weken een nieuwe hond een geweldige kruising labrador/boxer en het is echt een super schattig beestje! Doeska is nu 13 weken en super enthousiast de start was niet helemaal lekker met een blaasontsteking maar ze doet het steeds beter.

Doeska heeft nu alle inentingen gehad, eerst een keer gewoon het bos bekeken en nu de kennismaking met Zita. Omdat ze elkaar niet kennen besloten we eerst elk apart naar het Leesten te rijden zodat ze los gelaten konden worden en elkaar in alle vrijheid leren kennen.

Zita heeft meestal iets tegen pups ze loopt er met een grote boog om heen maar gelukkig viel dat reuze mee bij haar en Doeska! Doeska vond ze wel wat te enthousiast en zette haar dus zo nu en dan even met een grom op haar plek maar naar mate ze langer samen waren (en Doeska het toch niet op gaf om achter Zita aan te rennen) renden ze vrolijk samen door het bos!

Na een tijdje was Yoeri het zat en besloten we maar even lekker een warme chocomelk te gaan drinken met z'n drietjes. Zita en Doeska hadden geluk want Youri heeft ze heerlijk verwend met hondenkoekjes ze moesten wel er voor zitten en pootjes geven maar dat hadden ze er natuurlijk wel voor over! Zita had het wat sneller door maja Zita heeft al 7 jaar training gehad om te gaan zitten voor koekjes en Doeska nog maar een paar weekjes.

Uiteindelijk zijn we allemaal weer naar huis gegaan want Irene had Randy nog die thuis zou komen tussen de middag van school.

Zita zat al snel achterin de auto in een hoekje te knikkebollen en kon nog net de ogen open houden tot we thuis waren en viel al snel thuis op de bank. Doeska was ook ontzettend moe want ze viel al in slaap in de auto.

En nog even een paar leuke foto's van de dames!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten