zaterdag 5 november 2011

Het Zussenweekend vliegt om!

Gisteren is echt om gevlogen. We zijn 's avonds met de bus naar de stad gegaan om vervolgens bij Cafe de Paris te belanden.

Bij het lezen van de menukaart bedacht Froukje opeens oeps leesbril ligt nog thuis! Dus na wat moeite had ze de kaart gelezen en kwamen we tot de conclusie dat we voor een soort mixed grill gingen en afsluiten met een heeeerlijke Dame Blanche!!!

Vervolgens weer met de bus naar huis en lekker nog even freubelen. Aan het einde van de avond kwam Marcel weer thuis vanaf AGOVV.

Moe maar voldaan gingen we naar onze bedjes toe.

Helaas moest Marcel vanmorgen werken en vond het nodig dat ik ook wakker werd dus om half 8 zat ik al weer beneden, Zita uit laten en even het poppenhuis afgemaakt dat hier al een tijdje stond voor mijn werk maar natuurlijk hadden Oehoe, Aahaa, Iehie en Otje al hun zinnen op het huis gezet en hebben die gelijk in beslag genomen!



Ondertussen was Froukje ook al beneden en hebben we even rustig aan gedaan, naar de Eglantier want ze moest nog een verjaardagscadeautje voor iemand kopen en nu zitten we weer heerlijk aan de eethoek te kijken in onze bakken met kralen!

De uiltjes hebben het reuze naar hun zin en hebben het halve huis al leeg gehaald en allerlei accessoires in hun vakantiewoning gezet om het op te pimpen.  Ze hebben de grootste schik en maken heel wat lawaai en Zita? die is gestart met haar winterslaap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten