zaterdag 23 april 2011

Secretaressedag

Donderdag was het secretaressedag! Ik roep altijd dat het onzin is dat soort dagen want respect moet het hele jaar er voor je zijn maar ik moet zeggen het is wel erg leuk als je verrast wordt!

De dag begon vandaag met de kinderarts waar ik de vaste secretaresse van ben die kwam met een arm voor rozen binnen voor elke secretaresse een prachtige rode roos en lieve woorden.
Toen ik de computer volledig had opgestart stond er een mailtje die alles te raden over liet vanuit de vakgroep en dat ze het om 10 uur zouden onthullen! Dus om 10 uur werden alle secretaresses die aanwezig waren verzocht om op de backoffice te komen en na een lief grappig praatje van 2 artsen kwam de onthulling.... een leuke workshop met de groep secretaresses om indisch te leren koken! (ohja we konden dan vast indische hapjes maken voor het kerstbuffet :-) )

In de postvakjes vonden we allemaal een heel lief briefje op de doosje chocolade geplakt voor iedereen persoonlijk van een nurse practitioner en in de middag kwam een van de orthopedagogen vragen of we zinnen een lekker softijsje.

Wie had aan het begin van deze dag dit ooit kunnen bedenken, al die lieve gebaren en zeker gemeende woorden! Het is maar goed dat het niet elke dag secretaressedag is!
Natuurlijk moesten we vandaag ook nog hard werken om alles weer rond te krijgen maar dat doen we met liefde voor de mensen die we ondersteunen en de patiƫnten met hun ouders die op ons vertrouwen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten