zaterdag 23 april 2011

Lekkere wandeling en verkoeling bij zandafgraving



Vandaag kreeg een een berichtje of ik mee ging naar de afgraving bij het kanaal oftewel zandafgraving de Alba-plas. Deze afgraving is helaas niet geschikt om te zwemmen vanwege de sterke stroming in het diepere gedeelte maar zeker wel geschikt voor pootje paden en voor de honden om aan de randen te zwemmen

Dus niet veel later stonden Nicolien en Frederique met Takkie op de stoep om mij op te pikken, aangezien Marcel aan het werk was had ik geen auto dus had een taxi service nodig... Zita en Takkie waren weer blij elkaar te zien en moesten we echt even rustig houden.

Aangekomen bij de afgraving had Takkie het al helemaal bedacht hop het water in! Zita dacht daar zoals gewoonlijk dus anders over want van water wordt je jaja nat... en Zita is nogal een droge beagle :) Maar na een tijdje hadden we haar toch zover dat ze ging pootje baden en bijna dat ze ging zwemmen maar helaas dacht ze net op tijd na en besloot ze niet achter de tak aan te gaan.
Takkie had daartegen de tijd van haar leven en kon bijna niet uit het water blijven ondanks dat ze stond te trillen omdat ze het koud begon te krijgen in het water.

Na een heerlijke wandeling en wat pootjebaden kwamen we weer aan bij de auto en hebben we de rit afgesloten bij de ijssalon!

Al met al weer een prachtige "lentedag" alhoewel je bijna zou zeggen dat het hartje zomer is ipv de dag voor Pasen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten