dinsdag 9 november 2010

Parents 35 jaar getrouwd!

Afgelopen zondag waren de parents 35 jaar getrouwd en om dat te vieren hebben ze ons mee genomen naar een super huisje in Julianadorp.

Donderdag avond hebben we Zita naar mijn vriendinnetje gebracht en ik heb daar zeker in goede handen achter gelaten dus met een gerust gevoel naar huis en de koffer in pakken.

Vrijdagochtend hebben de parents Bouli naar het pension gebracht en die kwamen rond 10 uur bij ons aan, al snel volgden Miranda en Esther en na een bakkie koffie zijn we in de auto's gestapt.

Na een tijdje rijden begon toch wel een koffie/eet momentje aan te breken en zijn we gestopt in Purmerend. Daar in een super gezellig eetcafe gevonden en heeeeeerlijk gegeten. Nog even een rondje door het centrum en op naar Julianadorp!
Aangekomen bleek het vrij lastig de receptie te vinden maar alles gelukt en op naar huisje nr 21! Binnen gekomen eerst rond gekeken (mooi huisje met sauna, groot bad en zonnebank), slaapkamers verdeeld en als eerste naar buiten! Aan de andere kant van de weg kon je namelijk al de duinen in en het strand op! Dus heerlijk het strand op geweest, veel lol gehad.
Moeders ging daarna met Marcel en Miranda boodschappen doen en Esther en ik besloten de sauna maar eens op te gaan stoken! Esther is er nog voor het eten in gedoken en ik na het eten heeeeerlijk!!!

Zaterdag eerst maar wat uit geslapen, lekker samen ontbijten en uiteindelijk toen iedereen in de kleren zat, koffie had gedronken in de auto gestapt richting Alkmaar!
Na een leuke autorit in het centrum aangekomen daar eerst maar een rond wat rond gekeken en natuurlijk allerlei super leuke winkeltjes ingedoken want in de smalle straatjes van Alkmaar waren er echt voldoende te vinden! van schattige woonwinkeltjes tot 2de hands winkeltjes met schattige snuisterijen! Na een tijdje geshopt te hebben natuurlijk de hoog nodige koffiebreak en ze hadden daar een heerlijke optie voor koffie/thee met een schaaltje met allerlei lekkers bij de koffie/thee. Na de stop weer lekker verder gelopen en aan het einde van de middag weer terug naar het huisje maar natuurlijk via een alternatieve route.... we moesten nog een paar Geocaches doen natuurlijk!

Nog even een uurtje relaxen in het huisje en daarna door naar de Woktoko en later op de avond bowlen! En voor de verandering ben ik blijven staan en ben ik niet laatste geworden!! jaja het kan blijkbaar echt!
Na een super gezellige avond zijn we allemaal moe naar het huisje gegaan en hebben we na een aperitiefje heerlijk geslapen

Zondag ochtend uit bed gekomen en natuurlijk als eerste de parents gefeliciteerd met het heugelijke feit dat ze het al 35 jaar met elkaar uit houden en dat ook nog steeds leuk vinden haha...
Toen iedereen eindelijk uit bed was, ontbijt op was en op gang was, was het onderhand al 11 uur geweest dus maar eens richting Den Helder want ja vaders wou naar de haven en wij wisten dat er een paar caches in die omgeving lagen!!
Helaas lag er ook eentje voor het marine museum dus moesten we daar naar binnen... niet echt mijn ding en die duikboot was leuk om een keer gezien te hebben maar vond het nog fijner dat ik er uit kon pfff wat een benauwd ding!!!! ik ben niet claustrofobisch normaal gesproken maar werd compleet naar in dat ding en was blij dat ik weer daglicht zag en vooral frisse lucht kreeg!!!!!
Nadat we de duikboot uit waren hebben we nog een paar caches gedaan en uiteindelijk zijn we bij de zee beland waar het echt heerlijk was!!!
Na lekker gegeten te hebben zijn we richting het water gegaan en daar nog heerlijk gewandeld en na een tijdje naar richting het huisje gegaan (via een cache wederom)...
Voordat we naar het huisje gingen moesten we nog even wat boodschappen doen want we zouden gaan plaat grillen en hadden daar nog wat vlees enzo nodig dus boodschappen gedaan en de anderen wouden nog een wandeling door de duinen maken dus naar een parkeerplaats gereden, ik heb 1 auto terug naar het huisje gereden, boodschappen opgeruimd en de sauna aangedaan. Nadat ik 20 minuten in de sauna had gezeten ging de deurbel op het moment dat ik net moest gaan koelen en kwam iedereen terug.. Marcel en Miranda hebben de auto gepakt en de auto die ze hadden laten staan weer opgehaald.
Toen ze terug kwamen kwam ik zo ongeveer voor de 2de keer de sauna uit en hebben we lekker tv gekeken en ondertussen alles klaar gemaakt voor het plaat grillen.
Tijdens het plaat grillen kregen de parents hun cadeautje van ons een super lief beeldje wat Miranda ergens had gezien en na overleg gekocht.. een man en vrouw die bij elkaar staan met een hart kortom de liefde die ze voor elkaar en hun gezin hebben. En een tweede cadeau komt nog maar die is nog in bestelling.... dus dat blijft een geheimpje!

En toen was het al weer maandag en moesten we voor 10 uur het huisje uit zijn.... Dus iedereen snel in de kleren, lekker ontbijten en alles de auto's in.. maar het feest nog niet helemaal voorbij want we hebben eerst nog lekker geshopt in Haarlem.. om half 6 thuis gekomen alles de auto uit, de parents gingen Bouli uit het pension halen en wij Zita bij de oppas... al met al een heeeerlijk weekend... en ik mag morgen nog lekker puinruimen en Marcel weer aan het werk!


Nog even een filmpje.... wie blijft het langste staan...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten