maandag 1 november 2010

Nachtje in Berg en ter Blijt (vlakbij Maastricht)

Het is hier de laatste tijd behoorlijk raak we zijn erg veel weg!

Laatst waren we een weekendje naar Centerparcs voor Marcels werkt dus voor hem deels werken en voor mij lekker relaxen met Marcel en ook lekker alleen met Zita zijn.
Dit weekend zijn we naar Maastricht geweest naja hotel stond in Berg en ter Blijt dorp vlakbij Maastricht.

Vrijdag waren we allebei vrij dus eerst een beetje uit geslapen, de tas gepakt voor 1 nachtje weg, Zita naar Shalom en haar vriend gebracht, naja haar vriend ging grotendeels oppassen Shalom moest werken en nog naar school... dus hij was de klos hihi
Zita gebracht en even met hem overlegd hoe hij het beste haar kon aanpakken want hij was nog nooit een weekend alleen met Zita geweest, hoeveel eten ze moest krijgen, bench uitgeklapt voor 's nachts en Zita een grote knuffel gegeven en E. succes gewenst haha

In de auto gestapt op naar Maastricht! aangekomen in het hotel hadden we een leuke kamer helemaal boven. Daarna de auto gepakt om een happie te eten in Maastricht de auto aan de ene kant van de Maas gezet en daarna lopend het centrum in.
Toen we in het centrum liepen zei ik al ja moet even naar Pipoos dus Marcel had zoiets van ja en alsof ik weet waar het zit nou ik wist het wel haha.. ik kreeg dus gelijk om mn oren je verdwaald ongeveer op het woonerf maar je kunt wel in Maastricht de hobbyzaak vinden!!!!! hihi

Na het eten hebben we nog even een cache lopen zoeken maar het begon al schemerig te worden en het was in bewoond gebied dus we vonden het iets te brutaal om echt te gaan zoeken en hebben de cache gelaten voor wat het is...

's Avonds zijn we naar de voetbalwedstrijd MVV - AGOVV geweest en na een hele saaie wedstrijd werd het uiteindelijk in de extra tijd nog 1-2 en gingen wij nog tenminste met de punten naar huis.. naar het hotel waarvan de eigenaren supporter zijn van MVV maar bij het ontbijt werden we gefeliciteerd met de overwinning :-)

De volgende dag zijn we wezen geocachen een aan van de serie "aan het kruis genageld" gedaan, 2 in hoensbroek en onderweg naar huis nog een paar meegepakt.. naja sommigen toch maar niet gedaan aangezien het regende was het niet verstandig een aantal echt te gaan doen of stond het kruis waar het om ging wel in een druk gebied waarbij je de cache verraad.

Onderweg nog even wat gegeten in Heerlen en Marcel verraste mij daar dat ik nieuwe gouden oorbellen mocht uitkiezen bij de juwelier. 

Uiteindelijk aangekomen in Apeldoorn Zita opgehaald bij Shalom thuis, bij de parents gegeten en gelijk Bouli mee genomen naar huis aangezien moeders op de rommelmarkt ging staan dus had ze tenminste de handen vrij had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten