zondag 4 september 2011

Picknick bij de zandafgraving


Zaterdag kreeg ik een twitterberichtje of we met zn alleen naar het Leesten te gaan maar door de warmte werd het verandert om naar de zandafgraving te gaan.

Blijkbaar hadden ze ook bedacht dat het een picknick zou worden alleen waren ze dat even vergeten te melden dus op het laatste moment kon ik nog even snel het picknickkleed grijpen en 2 flesjes water en toen stonden Nicolien en Freeke al voor de deur. Bouli heb ik even thuis gelaten en Zita mee de auto in.

Aangekomen bij de zandafgraving waren Esther en Miranda er al met sproet en zaten al heerlijk uitgestald met picknick kleden, Sproet rende al rond en had al lekker in het water gezeten. Takki vloog ook direct richting het water en Zita tja die heeft het in eerste instantie maar eens gaan pootje baden.

De bubbels gingen open de echte en de Jip en Janneke natuurlijk, hapjes die natuurlijk Zita ook vond en er van door ging met een gehaktbal, sproet vond later het bakje met chippies en Takkie jatte op een onbewaakt moment en worstje!

Na een tijdje heeft Freeke Zita in het water gelokt met stukjes gehaktbal zodat ze even zou afkoelen in het water dus met veel moeite besloot ze toch maar het water in te gaan want je voor gehaktballetjes doe je alles!
De honden waren uitgerend en wij allemaal uitgegeten en met rode hoofdjes van de hitte weer terug naar de auto's en naar huis...

Zita ligt nu uitgeteld uit de bank te slapen en bij te komen van alles....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten