zaterdag 23 oktober 2010

Sinterklaas 2010



Hallo allemaal

Wie doet er weer mee met het lootjes trekken?

Op zaterdag 13 november 2010 zet Sinterklaas weer voet aan wal in Nederland. De intocht van Sinterklaas vindt plaats in Harderwijk. Rond het middaguur meert Pakjesboot 12 af in de haven van Harderwijk. De burgemeester heet Sinterklaas namens alle kinderen van Nederland hartelijk welkom. De NPS doet rechtstreeks verslag van de intocht in de speciale aflevering van Het Sinterklaasjournaal.

Dus zoals elk jaar lijkt het mij weer leuk om lootjes te trekken ter ere van de goed heilig man!

De regels:
Je geeft je in dit topic op incl wie je niet wilt trekken of dat die persoon jou trekt omdat je die bijv vorig jaar al hebt gehad of dat het bijv je broer/zus/vriendin etc is
In het weekend van 13 november voer ik de namen en e-mail adressen in voor de lootjes op lootjestrekken.nl
Binnen een week moet je, je lootje invullen met cadeautjes tot max 6 euro excl verzendkosten en moeten door de brievenbus passen.
Als alle lootjes zijn ingevuld dan trekt de site automatisch de lootjes.
Je koopt cadeautjes voor het bedrag van 6 euro en maakt er een gedichtje bij en doet ze op de post.
De cadeautjes moeten voor zondag 5 december er zijn en op pakjes avond geopend worden en het liefst hier met foto geplaatst worden.

Het lijstje is een verlanglijstje dus je bent niet verplicht om te kopen wat op het lijstje staat maar het is wel handig want dan weet je dat het in goede aarde valt maja soms lukt dat natuurlijk niet.

Dus wil je meedoen? meld je dan aan: http://goitske.nl/forum/index.php?topic=4057.0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten