maandag 16 mei 2011

Dinnershow Studio 21

Zaterdag was het een druk dagje, we zaten nog volop in de voorbereidingen van het zomerfeest maar helaas is ook onze auto laatst voor de keuring geweest en helaas een bekende kwaal bij bepaalde modellen mazda/ford dat is een bepaalde balk in de auto en ja die is ook bij die van ons het probleem... kosten nog meer dan dat we ooit voor de auto betaald hadden dus tja dat word gevalletje zet maar op marktplaats!
Maar daar zit een ander probleem aan vast dat wij een auto nodig hebben ivm Marcels werk in Leusden, openbaarvervoer is bijna onmogelijk ja je bent dik anderhalf uur onderweg als je mazzel hebt! Dus we waren al een tijdje op auto jacht.

Vrijdag had Marcel al gekeken, lijkt allemaal goed alleen hij wou zeker weten dat ik geen problemen zou hebben met het sturen ivm klachten aan mijn polsen dus op naar Soest! Auto gekeken rondje gereden en gelukkig ging het allemaal zonder problemen dus auto gekocht een groene Ford Fiesta ja we blijven bij de Ford Feest!

's Avonds moesten we naar Studio 21 ivm een dinnershow dus Marcels collega Marcel opgehaald in Amersfoort, de "oude" auto daar geparkeerd en met de "nieuwe" auto zijn we naar Hilversum gereden.
Aangekomen bij studio 21 werden we ontvangen door een mevrouw, kregen we een lootje en een drankje. Na een tijdje mochten we de zaal in en plaats nemen aan een van de tafels met de bedrijfsnaam waar Marcel werkt.
De start was iets lauw maar al snel werd er een hele show opgebouwd met alle facetten van dromen zoals het droomhuwelijk van Maxima, Nelson Mandela, Chinees gedeelte, lucht acrobatiek, etc etc. Dit alles uitgevoerd door geweldige zangers en zangeressen, het hollands show ballet, een groep heren die stuk dans, achtergrond zang en drumwerk deden en dit alles was een super theatershow!

Helaas trad ook Gordon met de LA voices op, de voices vond ik echt wel goed zingen maar Gordon tja ben geen fan en vond het ook niet echt super... de nummers waren ook niet echt mijn keuze!

Tussendoor was er eten, onbeperkt drinken, band die optrad als de show even rustig moest zijn, en om half 12 was al deze geweldige show afgelopen maar toen begon de afterparty! Met wederom zang van de zangers en zangeressen die de hele show hadden gedaan. Dit was allemaal jaren 70 muziek en iedereen mocht de dansvloer op die zich daartoe geroepen voelde kortom om half 1 zijn we weg gegaan moe maar voldaan, collega naar huis gebracht en met beide auto's naar huis gereden.. om 2 uur ons bedje in...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten