donderdag 2 juni 2011

Eerste dagje in Grunn...





Vanmorgen een rustige start, rond 9 uur kwam ik eens mn bedje uit, rustig aan gedaan en met z'n allen aan tafel met een iedereen laptop.. ja het is ernstig want halverwege de ochtend kwam Willem er ook nog bij zitten met een laptop! Aan het einde van de ochtend naar Lauwersoog via de toeristische route.

Aangekomen op Lauwersoog was het al redelijk druk tja wat wil je op Hemelvaartsdag he! iedereen is vrij en besluit met dit mooie weer wat te gaan doen.... maar we hadden de kids beloofd om bij Schierzicht te gaan eten.

Dus de bestelling was voor Truus kibbeling, voor Hendrik lekkerbekje en voor ons allebei een bakje patat en om te delen een bakje kibbeling... Het kwam uiteindelijk neer op Truus kibbeling + deels onze patat, Hendrik lekkerbekje, deels onze kibbeling en deels onze patat dus wij hebben elk ongeveer een half bakje patat en samen een half bakje kibbeling gehad maar ze hebben genoten van het eten en dat was de bedoeling!!

Nadat ze in de ballen/klimbak waren geweest zijn we nog even een rondje gereden om naar het uiterste puntje te lopen waar we al de boot van Schiermonnikoog zagen binnen komen, de eilanden waren dankzij het mooie heldere weer super goed te zien.

Daarna een ritje richting een speeltuin maar halverwege besloten we naar Garnwerd te gaan waar de kinderen gezellig los konden gaan op de trampolines, dit vonden ze toch leuker en wij zijn rustig aan een tafel op het terras gaan zitten met een glaasje priklimonade.

Na al deze drukte zijn we weer richting huis gegaan, nog even rustig wat gedronken, aan het freubelen gegaan en het avond eten... vanavond rustig aan de kralen gaan straks op tafel zodra de kids op bed liggen. En dan morgen een nieuwe fijne dag in het wonderschone Groningse landschap! Ohja de vraag kwam al voor Froukje.. Maaaaaam wat gaan we morgen nog wat leuks doeeeeeeeeen???? :-) dus wie weet wat de dag gaat brengen daar moeten we het straks nog even over hebben tijdens het freubelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten