maandag 9 april 2012

De paasdagen

De eerste paasdag is rustig verlopen, wat lekkere dingen eten, freubelen en relaxen!

Vandaag is het maandag en dus tweede paasdag. De ochtend begon heerlijk lui de kids boven tv kijken, wij een beetje computeren en rustig op starten.

Aangezien het al de hele dag een beetje miezerde besloten we om met de kids naar een speelhal te gaan. Dit idee werd natuurlijk door hun met beide handen aan genomen want Truus en Hendrik hadden het thuis ook wel weer gezien. Na een paar dagen dat het niet super weer is willen ze hun energie wel even kwijt.
Aangekomen in Hoogezand bleek het gelukkig lekker rustig te zijn, een tafeltje op gezocht en voor wie wil drinken en een appelgebakje.
Truus en Hendrik waren we al snel kwijt in de speeltoestellen, bij airhockytafel etc etc. Na een tijdje wou Hendrik graag even quadrijden en na tussendoor wat drinken en een snoepje hadden ze wel zinin wat meer dus allebei een portie bitterballen en daarna nog even weer de trampoline en het springkussen op.

Na een drukke middag voor de kids en voor ons lekker kletsen en genieten van hun plezier was het weer richting huis.

Vanavond is het patatjes eten, kids weer om de normale tijd op bed want morgen is het weer school. Ik ga morgen weer richting huis en zien we elkaar sowieso in juni weer en wie weet eerder....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten