zondag 26 december 2010

Kerst 2010

Zo het jaar is weer omgevlogen we zitten allemaal weer bij de kerstboom en de meeste mensen eten veel te veel

Wij hebben het dit jaar iets anders gedaan dan anders ipv het gourmetten hebben we allemaal wat gemaakt naja... de dames gok dat de heren weinig gezien hebben van de keuken... misschien om even verplicht voor het afwassen/puinruimen.


Elk jaar vieren we kerst met z'n zessen en dit jaar was het bij Marcel's ouders thuis op 1e kerstdag. Dus in de loop van de middag zijn we daar met alle cadeautjes naar toe gegaan, hapjes mee, Zita in de auto en rijden maar! Gelukkig konden we op het parkeerdek bij de flat staan blijkbaar waren er nogal veel mensen weg.
Esther en Miranda kwamen even later ook met allerlei lekkere dingen en cadeautjes.


Na eerst gezellig koffie gedronken te hebben is het buffet maar eens neergezet en het was zoals altijd veel en veeeeeeels te veel! en vervolgens 31tigen met een pak kaarten waar niks van klopte maar dat maakte het misschien nog wel leuker! En als je 31 had mocht je een cadeautje voor iemand pakken dus gewoon één pakken en geven aan die persoon die er op stond.

Al met al tussendoor wat drink en eet pauzes zijn alle pakjes uitgepakt en iedereen had wel ongeveer wat hij/zij leuk vindt. Naja de heren moeten gewoon betere lijstjes invullen haha daar kun je over het algemeen weinig mee. Volgens mij hoopt iedereen elk jaar dat je ze niet als lootje krijgt! en zij leveren rustig hun lootje in bij de wederhelft die mag het karwei opknappen! 


Ik moet zeggen Marcel had dit jaar helemaal niks ingevuld gewoon een lege ingeleverd en het is toch nog goed gelukt haha. Een boek over modelsporen hoe te maken, lekkere deo en douchegel, bon van de v&d en van mij een boek met kleurenfoto's van Apeldoorn.
Voor mij had hij ene heel mooi Esprit horloge gekocht en na het uitpakken de tekst zie je wel ik luister wel het is een armband en gelijk horloge en esprit en roze! hihi... verder heb ik natuurlijk ook allemaal leuke cadeautjes gekregen het spel Carcassonne, zadelhoesje bijpassend bij mijn fietstassen, grote waxinelichtjes, paar fleecekleed, leuke hanger met hartjes en van moeders een Blond Amsterdam peper en zout stel die ik helaas al had dus heb het bonnetje gekregen ze twijfelde al ;-)
De dieren zijn natuurlijk ook weer schandalig verwend met lekker voer, stokjes, snoepjes en blikjes. 
Miranda is gelijk op haakles bij moeders gegaan want ze had een haaknaald en katoen gevraagd om te leren haken, vaders hadden we rustig met Marcels boek over Apeldoorn en de rest zat heerlijk een film te kijken.

Na een gezellige eerste kerstdag moe onze bedjes in, Zita is lekker een nachtje in haar bench gegaan omdat er te veel eetbaars voor handen was (ze had de zalm al gejat die Esther mee zou nemen haha)

En de 2de kerstdag ben ik pas rond 11 uur het bed uit gekomen!! Marcel was al eerder wakker en beneden gezellig met Zita. Dus onder de douche gedoken en een heeriljke pyjama dag verder....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten