donderdag 1 december 2011

Sinterklaas!

Wij doen thuis niks met Sinterklaas behalve natuurlijk elk jaar de intocht kijken wat toch samen gezellig op de bank met een kopje thee en bakje pepernoten betekend.

Dit jaar zat ik een beetje te twijfelen of we wel op het werk Sinterklaas moesten vieren, vorig jaar was het ontzettend gezellig maar we zitten allemaal wel dat het druk druk druk is maar van een van de artsen kreeg ik een mailtje van goh gaan we dit jaar niet Sinterklaas vieren? dus tja waarom ook niet!

We moesten alles daardoor wel op hele korte termijn doen maar het zou moeten lukken! Dus 1 week voor inschrijven wie mee wil doen, 1 week voor lootjes trekken en verlanglijstjes invullen en 1 week voor de cadeautjes en gedichten, het wou allemaal net!

Uiteindelijk hadden we een leuk groepje van 7 personen die meededen met lootjes trekken en uiteindelijk 8 aanwezigen die uit 2 secretaresses, 2 artsen en 4 assistenten. Meerdere mensen hadden wat meegenomen voor eten en drinken dus eerst even met zn allen wat gegeten om vervolgens over te gaan tot de cadeautjes met gedichtjes!

Iedereen had erg leuke cadeautjes gevonden en gedichten geschreven van lief tot ontzettend lachen. De poli-jetjes kregen ook dit jaar weer een gezamenlijk cadeau van een van de artsen de Epe mannen kalender met een erg leuk gedicht erbij en die hangt nu bij ons op het secretariaat!

Toen we vandaag op het werk weer kwamen had onze teamleidster nog een verrassing een lief gedicht en bon als bedankje voor de inzet dat we het met z'n allen ondanks de ziekenboeg op het werk alles draaiende houden! Heel erg lief!

Vervolgens kwam nog een lieve patiƫnt met een cadeautje een heerlijke chocolade letter van Maassen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten