zaterdag 5 maart 2011

Bloem oorbellen enzo

Jahoor de oorbellen gekte is hier ook toe geslagen, voor de gein een paar gemaakt en ze rennen mijn hobby webshopje uit + verzoek om nog een ander stel te maken dus vandaag maar weer aan de slag gegaan.

De biertafel uitgeklapt in de woonkamer, de bakken uitgestald, bloemetjes uitgezocht, bedeltjes uitgezocht etc etc en aan het kralen geslagen! Helaas waren een aantal bedeltjes op dus na wat gezoek weer gevonden en besteld en gelukkig kwamen die vandaag al binnen.

De bloemen in elkaar gelijmd met het lijmpistool incl mezelf er aan vast gelijmd (ik leer het nooit zo'n ding is warm) en 4 paar oorbellen gemaakt als voorbeeld waaruit de "klant" kan kiezen dus nu wachten tot ze een keuze gemaakt heeft.

Daarna voor mezelf nog 4 paar kleinere oorbellen gemaakt die nog op de foto moeten want ja natuurlijk schijnt de zon in heel Nederland behalve in Apeldoorn daar is het bewolkt. Nog even 2 kettingen gemaakt en tja zo komt er tijden niks uit je handen en zo overal creatieve kriebels om dingen te maken!

De webshop is gisteren weer gevuld want toen kon ik eindelijk nieuwe foto's maken en alle kettingen en kinderkettingen weer in de shop gezet http://goitske.nl/webshop/index.php

Geen opmerkingen:

Een reactie posten